Home / Sallandcentraal / Weer tochtjes mogelijk met duofiets Heino

Weer tochtjes mogelijk met duofiets Heino

HEINO – De Zonnebloem-afdeling Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis biedt van 1 mei tot 1 oktober weer de mogelijkheid om samen met een vrijwilliger een ritje te maken op de duofiets.

Dat ‘arrangement’ is bedoeld voor mensen die door lichamelijke ongemakken en beperkingen niet (meer) de mogelijkheid hebben om op de fiets te stappen. De vrijwilliger trapt, maar wordt daarbij elektrisch ondersteund. De kosten voor een ritje bedragen 5 euro.

Voor meer informatie en/of opgave kan men contact opnemen met Piet Simons via 0572-392720 of Anton Wilms via 0572-392275. De deelnemers worden thuis opgehaald. Mocht het weer niet meewerken, wordt een nieuwe afspraak gemaakt.

Het hele jaar door bestaat de mogelijkheid de duofiets zonder zonnebloemvrijwilliger te gebruiken en te bespreken bij het Wooldhuis (0572-398398). Van 1 mei tot 1 oktober is dit uiteraard wel beperkter, omdat in die periode vaak gefietst wordt door de Zonnebloem-vrijwilligers.

Lees ook

Raalte vraagt om mening over fietsnetwerk

RAALTE – De gemeente Raalte wil het gebruik van de fiets meer stimuleren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.