Boek ter ere van 101-jarig bestaan CAVV Zuid-Oost Salland

HAARLE – Mengvoerproducent CAVV Zuid-Oost Salland in Haarle vierde recentelijk haar 101-jarig bestaan. Burgemeester Anneke Raven van de gemeente Hellendoorn nam tijdens de jubileumreceptie het eerste exemplaar van een boek over de geschiedenis van het bedrijf in ontvangst.

CAVV Zuid-Oost Salland bestond in 2018 100 jaar. In verband met het overlijden van enkele medewerkers van het bedrijf werd het jubileumfeest echter verplaatst naar 2019. CAVV Zuid-Oost Salland is de op een na kleinste voercoöperatie van Nederland, zo benadrukte directeur Hans Verheul tijdens de jubileumreceptie. De coöperatie bedient veehouders in vooral Salland en West-Twente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.