Home / Sallandcentraal / Boek ter ere van 101-jarig bestaan CAVV Zuid-Oost Salland

Boek ter ere van 101-jarig bestaan CAVV Zuid-Oost Salland

HAARLE – Mengvoerproducent CAVV Zuid-Oost Salland in Haarle vierde recentelijk haar 101-jarig bestaan. Burgemeester Anneke Raven van de gemeente Hellendoorn nam tijdens de jubileumreceptie het eerste exemplaar van een boek over de geschiedenis van het bedrijf in ontvangst.

CAVV Zuid-Oost Salland bestond in 2018 100 jaar. In verband met het overlijden van enkele medewerkers van het bedrijf werd het jubileumfeest echter verplaatst naar 2019. CAVV Zuid-Oost Salland is de op een na kleinste voercoöperatie van Nederland, zo benadrukte directeur Hans Verheul tijdens de jubileumreceptie. De coöperatie bedient veehouders in vooral Salland en West-Twente.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.