Home / Salland Centraal / Bloembollen nieuwjaarsreceptie gemeente Olst-Wijhe volop in bloei

Bloembollen nieuwjaarsreceptie gemeente Olst-Wijhe volop in bloei

OLST/WIJHE – De nieuwjaarsreceptie dit jaar stond in het teken van de zorg. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Olst-Wijhe, samenwerkingspartners uit het werkveld van wonen, welzijn en zorg en vele andere aanwezigen hebben bloembollen geplant. Hiervoor maakten bewoners van Overkempe een mooie bloembollenbak met een mal in de vorm van de gemeente Olst-Wijhe. Nu de bloembollen uitkomen, geeft dit een prachtig beeld. De bloemen staan symbool voor de groei, bloei en veelzijdigheid van de zorg.

Op vrijdag 29 maart kwamen het college van B&W en vertegenwoordigers van het Platform Wonen, Welzijn en Zorg in onze gemeente bijeen voor een overleg bij Overkempe. Een mooi moment om met elkaar stil te staan bij wat er samen is geplant.

 

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.