Biking Dinner van SallAnders

RAALTE – Soroptimistclub SallAnders (Raalte-Nijverdal) presenteert op zondag 26 mei een culinaire fietstocht. De deelnemers aan dit ‘Biking Dinner’ fietsen een route van ongeveer 25 kilometer door het Sallandse land en krijgen onderweg, gefaseerd, een meergangendiner aangeboden.

Starten kan tussen 13.30 en 14.30 uur bij Wijngaard de Landman aan de Tolhuisweg 17 in Raalte. Aanmelden is mogelijk via bikingdinnersoroptimist@gmail.com. De deelnamekosten bedragen 29,50 euro (inclusief meergangendiner, een kopje koffie/thee voor aanvang en twee drankjes). De opbrengst van het Biking Dinner gaat naar Fonds voor Ons, een noodfonds voor alle mensen in de gemeente Raalte die acuut hulp nodig hebben van financiële of materiele aard.

Meer informatie over de Soroptimisten, het lidmaatschap en de activiteiten van deze serviceclub voor vrouwen is te vinden op staging2.soroptimist.nl. Neem voor meer informatie over het Biking Dinner contact op met Betty Heering via 0572-354230.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.