Bijles van Hannie Tabor in Olst

OLST – Hannie Tabor in Olst is recentelijk van start gegaan met haar bijlespraktijk. Ze geeft bijles en huiswerkbegeleiding aan basisschoolleerlingen uit Olst en omgeving die wat extra hulp nodig hebben bij taal, lezen en rekenen. Dat kan bij haar in de praktijk of bij de kinderen thuis.

“Het belangrijkste is dat de kinderen zich vertrouwd en op hun gemak voelen”, stelt Hannie. Daarnaast biedt ze ook huiswerkbegeleiding aan voor leerlingen van de brugklassen. Vanuit jarenlange ervaring in het onderwijs weet Hannie dat persoonlijke begeleiding het verschil kan maken voor een kind. Wat extra hulp bij bijvoorbeeld dyslexie of dyscalculie is soms erg welkom. “Het moment dat ik zie dat een kind het begrijpt en trots is op zichzelf geeft mij voldoening”, zegt Hannie.

Kijk voor meer informatie (of het maken van een vrijblijvende afspraak) op staging2.bijles-in-olst.nl of bel naar 06-44900005. Hannie’s praktijk is te vinden aan de Jan Schamhartstraat 28 in Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.