Bertus en Dina Grijsen zestig jaar getrouwd

HEETEN/RAALTE – Bertus en Dina Grijsen-Klein Hazenbroek vierden vorige week hun zestigjarig huwelijk. Ook burgemeester Martijn Dadema kwam even langs in Heeten, waar het stel sinds 1998 woont.

Bertus en Dina leerden elkaar in 1952 kennen op de Dijkhoekse kermis bij Borculo. Na zeven jaar verkering trouwden ze op 16 april 1959. Ze hadden geen eigen huis, maar trokken in bij pa en ma Grijsen in Eibergen.

In 1966 verhuisden ze vanwege de omlegging van de Berkel met Berhus’ ouders en hun kinderen naar een wederopbouwboerderij in Colmschate. Daar waren ze beiden bestuurlijk actief, Bertus bij de zuivelfabriek, de voercoöperatie en de KI; Dina vooral in de ouderraad van de school.

In 1980 verhuisden ze wegens stadsuitbreiding naar een nieuwe boerderij in Lettele. In 1998 trokken Bertus en Dina naar de Stellingmolen in Heeten. Hier wonen ze nog met veel plezier. Bertus en Dina kregen vier dochters, acht kleinkinderen en inmiddels een achterkleinkind.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.