Home / Sallandcentraal / Beheerders parochiecentrum Heino in het zonnetje

Beheerders parochiecentrum Heino in het zonnetje

HEINO – Annie en Johan Meulman zijn afgelopen zaterdagavond in het zonnetje gezet tijdens de eucharistieviering in de katholieke kerk van Heino. De twee vrijwilligers fungeren nu een kwart eeuw als beheerders van het parochiecentrum in Heino. De huldiging kwam voor het stel als een volledige verrassing.

Nadat de vorige beheerder, de heer Gerard Meijnders, heel plotseling was overleden, namen Annie en Johan de functie op zich. Al die 25 jaren zorgden zij ervoor dat de vier koren een onderdak hadden voor hun repetities. De twee hielpen de vele activiteiten van de parochie mogelijk te maken. Ze ondersteunden talloze vergaderingen en ontmoetingen. Daarnaast stelden ze het gebouw ook ter beschikking aan allerlei mensen die iets te vieren hadden.

Annie en Johan werden ‘overvallen’ met dankbare en lovende woorden van pastor Noordink en Pastoor Monninkhof overhandigde hen daarop de bronzen plaquette van de Heilige Willibrord en de bijbehorende oorkonde met daarop de erkenning van het bisdom en Kardinaal Eijk. Vrienden en familie, die in het geheim waren uitgenodigd, en vele parochianen maakten daarna in het parochiecentrum van de gelegenheid gebruik om het echtpaar te feliciteren. Een dankwoord van Alexander Esman namens de locatieraad maakte het tot een echt feestje.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.