Basisschool De Linde in Laag Zuthem viert 100-jarig bestaan

LAAG ZUTHEM – Honderd jaar geleden richtte de Verenging voor Gereformeerd Schoolonderwijs de ‘School met den Bijbel’ op in Laag Zuthem. Het jubileum wordt in de week van 3 tot 8 juni gevierd. In deze week zullen er diverse activiteiten in en rond de school plaatsvinden.

Op donderdag 6 juni vindt er een concert plaats van Muziekvereniging Salland. Op vrijdag 7 juni is er vanaf 17.00 een barbecue voor (oud)-leerlingen in de leeftijd van 12 tot 25 jaar. Op zaterdag is er van 11.00 tot 16.00 een reünie. Minister Arie Slob verricht om 11.30 de opening.

Voor vragen en/of opgave voor de barbecue/reünie: jubileum@cbsdelinde.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.