Home / Sallandcentraal / Aspergeboekje ter ere van nieuw aspergeseizoen

Aspergeboekje ter ere van nieuw aspergeseizoen

REGIO – Het aspergeseizoen in Salland en het Vechtdal gaat weer van start. Van half april tot en met 24 juni serveren restaurants speciale aspergemenu’s, organiseren aspergetelers rondleidingen en zijn er diverse aspergearrangementen en aspergefietsroutes. Ook wordt er een speciaal aspergeboekje uitgebracht.

Het officiële startschot voor de campagne wordt gegeven tijdens een bijeenkomst voor genodigden op dinsdag 16 april bij Aspergeboerderij het Nijenhuis in Diffelen. De opening is tevens de lancering van de campagne ‘Het witte goud uit het Oosten’; de presentatie van de aspergebrochure vindt deze middag ook plaats.

In het aspergeboekje staan interviews met de aspergetelers, aspergerecepten, speciale aspergemenu’s en arrangementen, maar ook tips en aspergeweetjes. De brochure komt vanaf 16 april te liggen bij de Tourist Info’s in Salland en Vechtdal Overijssel en bij een aantal deelnemende ondernemers en is dan – zolang de voorraad strekt – gratis verkrijgbaar.

De aspergecampagne wordt ondersteund door gemeente Hardenberg, gemeente Raalte, Salland Marketing, Vechtdal Marketing, MarketingOost en alle deelnemende horeca ondernemers en streekproducenten.

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.