Anny Rijke vrijwilliger van de maand

RAALTE – WijZ Welzijn heeft Anny Rijke uit Raalte uitgeroepen tot ‘Vrijwilliger van de maand’. Samen met haar man organiseert Anny koffiemomenten bij DeBuut in Raalte.

Mensen uit de omgeving die behoefte hebben aan een praatje en wat gezelligheid, zijn hier elke zondagmiddag van harte welkom. Anny is bovendien vrijwilligster bij het Zelfregiecentrum in Raalte, waar ze gastvrouw is. Ook daar staat ze klaar voor mensen die graag aanspraak hebben en gezelligheid opzoeken. Anny is een bevlogen vrijwilligster, maar ze vindt het eigenlijk helemaal niet nodig om zelf in de belangstelling te staan. Maar daar dachten andere mensen anders over. Anny werd voorgedragen en ook gekozen als vrijwilligster van de maand. Omdat ze gewoon harstikke mooi werk doet en dat bést eens even de aandacht mag krijgen. Anny doet ook schoonmaakwerk in Raalte en tijdens haar werk werd zij verrast door een bezoek van de vrijwilligersmakelaar Raalte, die haar een oorkonde overhandigde en een geluksvogeltje van Magies Glas. Ook kwam de appeltaart van de Parabool mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.