Actiedag van tuin- en parkmachines bij Holvo in Lettele

LETTELE – Op zaterdag 20 april houdt Holvo Lettele een show van diverse tuin- en parkmachines. Ook vindt op deze dag het ECHO One Day Sales Event plaats. Op deze dag kunt u ECHO machines aanschaffen met een eenmalige korting van 20% op de meeste modellen.

ECHO, een Japans kwaliteitsmerk, produceert al meer dan 60 jaar tuinmachines. Door enkel de beste kwaliteit te produceren en de passie en trots om klanten te voorzien van de allerbeste producten, wordt ECHO vandaag de dag, wereldwijd gewaardeerd door zowel professionele als particuliere gebruikers. Het programma bestaat uit kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers en ander tuingereedschap met zowel benzine- als accumotoren. Tijdens deze actiedag kunt u diverse machines zelf uitproberen. Ook kunt u, als u dat wenst, een machine thuis uitproberen. We beschikken over een ruim assortiment demo machines. Naast ECHO machines vind u bij Holvo ook een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte tuinmachines van de merken STIGA, LIMPAR , ELIET en ISEKI. Ook hiervoor gelden deze dag verschillende actie prijzen.

Holvo is een van de weinige STIGA-dealers waar u het complete productprogramma kunt bekijken. De frontmaaiers van STIGA staan bekend om hun degelijkheid. Ook levert STIGA robotmaaiers, duwmaaiers, tuintractoren, bosmaaiers, kettingzagen en heggenscharen. Er is al een STIGA robotmaaier voor 899 euro incl. installatiemateriaal. Ook op het gebied van accumachines is de keuze groot. STIGA heeft 4 accu ranges: 24V, 48V, 48V dual en 80V, elk met een scala aan machines.

Kortom, kom zaterdag 20 april, Paaszaterdag, naar Lettele en laat u op de hoogte brengen van al het nieuws op het gebied van tuin- en parkmachines. U bent van harte welkom van 9.00 tot 16.00 uur. U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23b in Lettele. Zie ook onze website staging2.holvo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.