26e editie van het Lemels Open Voetbaltoernooi

LEMELE – De unieke formule van het Lemels Open Voetbaltoernooi van SC Lemele scoort nog altijd. Dit jaar wordt het voetbaltoernooi voor de 26e keer georganiseerd.

Het toernooi kent andere regels dan bij een normale voetbalwedstrijd. Zo moet het team bestaan uit minimaal twee dames en mogen er maximaal twee selectiespelers van eerste of tweede elftallen meedoen. Verder tellen doelpunten die worden gemaakt door een dame dubbel. Datzelfde geldt voor doelpunten die worden gemaakt met het hoofd. Ook dit jaar is er een speciale poule voor mannen van 35+. Deze wedstrijden worden op vrijdagavond 14 juni afgewerkt.

Iedereen die een team kan samenstellen van minimaal zeven personen kan meedoen. Het team kan worden ingeschreven in één van de drie categorieën: prestatie, recreatie of 35+.

De wedstrijden worden gespeeld op Sportpark Zandeinde in Lemele. De poulewedstrijden vinden plaats van dinsdag 11 tot donderdag 13 juni. De finales worden op vrijdag 14 juni gespeeld. Inschrijven kan tot 26 mei via lemelsopen@sclemele.nl.

Kijk voor meer informatie op staging2.sclemele.nl/lemels-open

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.