Gewoon Carolien: Dromen; wat als….

Wat als ik bij jou mijn brood zou kopen, omdat jij daar met liefde de lekkerste zaden en pitten voor mengt, om mijn buik mee te vullen.

Wat als jij jouw fiets laat maken bij hem, omdat hij als klein jongetje al droomde van zijn eigen fietsenwinkel.

Wat als hij zijn haar laat knippen bij haar, omdat haar warme hart haar oren laat luisteren, terwijl haar vingers magie creëren.

Wat als zij haar boekhouding bij hem brengt, omdat zelfs ‘s nachts een glimlach zijn mondhoeken krult van al die prachtige getallen en formules in zijn dromen.

Wat als hij zijn tanden laat verzorgen bij haar, omdat het haar grootste droom is, een ieder een stralend gezonde glimlach te schenken.

Wat als zij hem belt, als haar kachel niet wilt warmen en hij de mooiste ideeën heeft uitgewerkt om natuurlijke warmte haar huis binnen te laten stromen.

Wat als hij zijn hond bij haar brengt als hij er even tussenuit wil en het voor haar een ware meditatie is, om met een roedel uren door bos en duin te struinen, in opperste verliefdheid voor deze mooie schepsels.

Wat als zij bij hem aanklopt als zij ziek is, omdat hij al eeuwenlang wist dat hij mensen wilde helpen genezen en hij zijn uitgestippelde pad met zekerheid bewandelt.

Wat als wij naar zijn hart gevoede pianospel, of haar zang gevuld door engelenklanken luisteren, omdat ons hart zich dan verder opent en wij groeien in Liefde…

Wat als…

Waar is dan de stress?

Geschreven door Ingeborg

Kijk gerust op staging2.carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.