Zware Dutch Masters of MTB ‘perfect’ verlopen

HAARLE – De slechte weersomstandigheden zorgden er afgelopen zondag voor dat enkele honderden mountainbikers niet kwamen opdagen bij de start van mountainbikemonstertocht Dutch Masters of MTB. 550 deelnemers finishten, tweehonderd vielen uit. Maar volgens Jiffree Wichers Schreur van de organisatie, de Haarlese wielerclub SaMo, was het verder een ‘perfecte dag’. Ook de nieuwe finishopstelling, in een tent, viel in goede aarde bij de deelnemers en het publiek. “Alles klopte”, stelt Jiffree. “Het laatste eindstuk, we hadden de Kelderkoele in het licht gezet, overal vuurkorven, was veel mooier dan vorig jaar. De tent zat bomvol. Het was één groot feest!” Bij de Hollandse avond, die op zaterdag werd gehouden in de tent, was het volgens Jiffree gezellig druk. “Daar gaan we zeker op voortborduren, de eerste plannen zijn er al weer!” De winst van Dutch Masters of MTB ging bij de heren naar Gerben Mos en bij de dames naar (oud-Haarlese) Amanda Slot Willems (links op de foto), die ook al de eerste editie op haar naam zette en vorig jaar tweede werd. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.