Zing mee met liederen van Huub Oosterhuis

WESEPE – Op zondag 24 maart zal in de Protestantse kerk van Wesepe weer de bekende Oosterhuis zangdienst plaatsvinden. Inmiddels is deze kerkdienst een traditie geworden. Er zullen liederen van de bekende dichter en theoloog Huub Oosterhuis worden gezongen. Aan de dienst zal worden meegewerkt door een koor, samengesteld uit de cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe aangevuld met zangers uit de regio, in totaal ongeveer 30 personen. Theoloog Kees Kok zal de dienst voorgaan. Kees Kok is sinds 1980 een naaste medewerker van Huub Oosterhuis en lid van het liturgisch team van de Nieuwe Liefde in Amsterdam. Hij coördineert daarin alle projecten op het gebied van leerhuis en liturgie. Hij schreef o.a. een aantal boeken over het werk van Oosterhuis en over liturgie. De cantorij zal worden gedirigeerd door Kees Kok en muzikaal worden begeleid door Corinne Ovinge-Best. Voor liefhebbers van de liederen van Huub Oosterhuis is deze dienst een absolute must. De kerkdienst wordt gehouden in de Protestantse kerk in Wesepe, Ds. E. Kreikenlaan 3. Aanvang 15.00 uur.
Na de kerkdienst is er koffie met cake waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.