Zangdienst met liederen van Huub Oosterhuis

WESEPE – Op zondag 24 maart vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de traditionele Oosterhuis-zangdienst plaats. Alles draait om de liederen van de bekende dichter en theoloog Huub Oosterhuis. Aan de dienst wordt meegewerkt door een koor samengesteld uit de cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe aangevuld met zangers uit de regio; in totaal ongeveer dertig personen. Muzikale begeleiding komt van Corinne Ovinge-Best. Voorganger is de theoloog Kees Kok (sinds 1980 een medewerker van Oosterhuis). Aanvang is om 15.00 uur. Na de kerkdienst wordt gezorgd voor koffie met cake.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.