Workshop ‘Vuur bij de Zwerver’ in Raalte

RAALTE – Het spiritualiteitscafé Raalte van Parochie Heilig Kruis houdt op vrijdag 22 maart de workshop ‘Vuur’ op minicamping de Zwerver in Raalte. De deelnemers luisteren naar een verhaal en stoken onder leiding van Martin Hondeveld en Matthijs de Jong zelf vuurtjes. Daarnaast bereiden ze op dat vuur ook eten. De workshop wordt afgesloten met een samenzijn rond het vuur. Het programma start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Minicamping de Zwerver is te vinden aan de Nieuwe Deventerweg 32 in Raalte. Neem warme kleren mee. Aanmelding en meer informatie via spiritualiteitscafe@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.