Workshop Poer Natoer in Luttenberg

LUTTENBERG – Op zaterdag 13 april vindt in het bos in Luttenberg een workshop Poer Natoer plaats, georganiseerd door spiritualiteitscafé. Onder leiding van Betty Bosgoed laten de deelnemers zich op een bijzondere wijze inspireren door de natuur.

Betty Bosgoed neemt de deelnemers mee, door middel van een aantal oefeningen die al wandelend gedaan worden, in de stilte en rust van de natuur. Hierdoor kunnen de deelnemers weer even bij zichzelf komen, zonder de ruis en de drukte van alledag. Aan het eind gaan de deelnemers geïnspireerd en met een paar mooie zelf-inzichten en tastbare vindsels naar huis. Soms zien deelnemers hun eigen wens of droom of verlangen weer helder.

Er wordt rustig gewandeld over een afstand van ongeveer 3 kilometer over bospaden. Er wordt gestart om 13.30 uur op de parkeerplek van het zwembad. Onderweg is er een tussenstop bij de dagcamping. De tocht duurt ongeveer twee uur en kosten voor de workshop bedragen 7,50 euro, inclusief koffie/thee.

Aanmelden kan via spiritualiteitscafe@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.