Workshop ‘Ik ben 9’ bij Aan het roer in

WIJHE – Kindercoaching Aan het roer in Wijhe presenteert op vrijdag 29 maart de workshop ‘Ik ben 9’. Deze workshop vindt plaats aan de Bereklauw 29 en duurt van 9.00 tot 11.30 uur. Meidenvenijn, jongens die stoer doen, groepsdruk, erbij willen horen, heftige emoties en verdriet, oude angsten die weer terugkomen, pesten en onzekerheid zijn thema’s die een grotere rol gaan spelen rond het negende levensjaar. Ouders/verzorgers krijgen tips en handvatten om met het veranderende gedrag van hun kinderen (in de leeftijd van 8 tot en met 11 jaar) om te gaan. “Soms lijkt het voor ouders of hun kind al vroeg aan de puberteit begint. Dit is niet werkelijk zo. Een kind van negen zit in zijn eigen fase horend bij deze leeftijd. Voor het ene kind verloopt deze periode makkelijk en voor het andere kind kan deze tijd lastiger zijn.” De deelnamekosten bedragen 25 euro. Voor meer informatie zie staging2.kindercoachingaanhetroer.nl of bel 06-12582413.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.