Winnaars mini-dorpsquiz krijgen dinercheque

RAALTE – Afgelopen vrijdag mochten Ria Stegeman, Hennie Jonkers en Ans Korenromp de dinercheque in ontvangst nemen die zij een week geleden tijdens de eerste editie van de dorpsquiz voor senioren uit Raalte in de wacht sleepten. Met 25,5 punten waren ze twee andere inwoners die beiden 24 punten scoorden, net te slim af. De dames ontmoetten elkaar toevallig bij de ingang van het Annahuis en besloten om gezamenlijk de quiz te spelen. Meerdere deelnemers gaven aan dat dit een hele plezierige en laagdrempelige manier van elkaar ontmoeten is. Gezien de hoge opkomst en de positieve geluiden wordt er gekeken of er in de toekomst vaker een quiz georganiseerd gaat worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.