Wijhe ’92 krijgt nieuwe koffiebekers en trainingspakken voor handbaldames 1

.

WIJHE – Al jaren prijkt de naam van Finenzo op de koffiebekertjes in De Verlenging, de sportkantine van Wijhe’92. Dit jaar hebben de koffiebekertjes een nieuw ontwerp gekregen. Nieuw is bovendien dat Finenzo de handbaldames-1 van Gastvrij Wijhe’92 van trainingspakken heeft voorzien. De dames namen de nieuwe aanwinsten dankbaar in ontvangst. Finenzo Raalte (Bert Liefers) bemiddelt en adviseert in financiële zaken, in de breedste zin van het woord. Men kan er terecht voor hypotheken, verzekeringen, sparen, beleggen, lenen en pensioenen. Voor meer informatie staging2.finenzoraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.