Home / Sallandcentraal / Wijhe ’92 krijgt nieuwe koffiebekers en trainingspakken voor handbaldames 1
.

Wijhe ’92 krijgt nieuwe koffiebekers en trainingspakken voor handbaldames 1

WIJHE – Al jaren prijkt de naam van Finenzo op de koffiebekertjes in De Verlenging, de sportkantine van Wijhe’92. Dit jaar hebben de koffiebekertjes een nieuw ontwerp gekregen. Nieuw is bovendien dat Finenzo de handbaldames-1 van Gastvrij Wijhe’92 van trainingspakken heeft voorzien. De dames namen de nieuwe aanwinsten dankbaar in ontvangst. Finenzo Raalte (Bert Liefers) bemiddelt en adviseert in financiële zaken, in de breedste zin van het woord. Men kan er terecht voor hypotheken, verzekeringen, sparen, beleggen, lenen en pensioenen. Voor meer informatie www.finenzoraalte.nl.

Lees ook

Lauk: Boa

Nu het gewone leven weer een beetje op gang komt, lijkt het soms of de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.