Werken van Joke Proper en Wil Bijker in Langstraat

WIJHE – In de etalage van pand Slegten in de Langstraat in Wijhe zijn tot en met mei werken van Joke Proper en Wil Bijker te zien. Als leden van kunstcollectief ‘t Sal presenteren zij schilderijen en fotokunst. De getoonde schilderijen van Joke zijn grote semiabstracte werken. Joke legt in deze werken de nadruk op het gevoel dat zij ervaart bij de natuur door kleurgebruik, penseelstreek en door gebruik te maken van ruimte in plaats van diepte. Het werk van Wil bestaat uit foto’s die de schoonheid van details laten zien, zoals die van glazen voorwerpen, stenen van de stranden van Normandië en voorwerpen die door de tijd een ander uiterlijk hebben gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.