Werelds Tafelen met Vluchtelingenwerk Nijverdal/Hellendoorn

NIJVERDAL – Vluchtelingenwerk Nijverdal/Hellendoorn gaat de tafels weer dekken voor een ieder die kennis wil maken met de buitenlandse keuken. Op donderdag 28 maart worden de eerste maaltijden geserveerd in de Bendien Smitshof in Nijverdal.

Opgeven voor het Werelds Tafelen kan bij Stichting De Welle via 0548-638810 of vluchtelingenwerk@stichtingdewelle.nl. Opgeven kan tot dinsdag 26 maart.

De kosten voor het Werelds Tafelen bedragen €7,50 per persoon. Hiervoor krijgt men een heerlijk 3-gangen menu geserveerd met een glaasje (citroen)water. Na het toetje volgt er, voor wie dat wil, een kopje koffie of thee. Het is ook mogelijk om een vrije gift te doen om zo iemand met een smalle beurs ook eens de kans te geven om kennis te maken met de buitenlandse keuken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.