Waardering voor gemeente Raalte in de lift

  Inwoners van de gemeente Raalte hebben tijdens het onderzoek ‘Waar Staat Je Gemeente’ de gemeente Raalte beoordeeld met een 7. In 2016 scoorde Raalte een 6,6. Het onderzoek laat zien dat de gemeente op alle onderzoekthema’s stijgt en in verhouding beter presteert dan gemeenten van vergelijkbare grootte.

  “De resultaten laten zien dat we het goed doen op een groot aantal aspecten, daar ben ik oprecht trots op. Maar onze lat ligt hoog. We grijpen de resultaten aan om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Het verschil maken voor inwoners van onze gemeente. Daar draait het om!”. zegt burgemeester Dadema.

  De gemeente Raalte heeft eind 2018 deelgenomen aan het landelijk benchmarkingsonderzoek ‘Waar Staat Je Gemeente’ (WSJG). In dit onderzoek zijn 2100 inwoners gevraagd naar maatschappelijke thema’s als het woon- en leefklimaat, de relatie burger en gemeente, de gemeentelijke dienstverlening en het thema zorg en welzijn. In totaal hebben 612 inwoners de vragenlijst ingevuld in de periode tussen 20 november en 23 december 2018. Daarnaast zijn ruim honderd baliebezoekers geënquêteerd over de klanttevredenheid van de balie.

  Het rapport is te downloaden op staging2.raalte.nl/waarstaatjegemeente

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.