VVD-delegatie op bezoek in Wesepe

WESEPE – Een delegatie van de landelijke en de provinciale VVD brengt op dinsdag 12 maart een bezoek aan de gemeente Olst-Wijhe. Het gaat om de bovenste tien namen op de VVD-kieslijst voor de komende provinciale verkiezingen en Tweede Kamerlid Daniël Koerhuis.

Het bezoek wordt om 19.00 uur afgetrapt in Zalencentrum Wesepe. De kandidaten worden bijgepraat over de het burgerinitiatief rondom de clustering van voorzieningen in het Zalencentrum. Daarnaast is er aandacht voor het project ‘Kom van de bank af’. Dit initiatief van het Sportplatform Olst-Wijhe heeft als doel om een gevarieerd sport- en beweegaanbod in Olst-Wijhe mogelijk te maken, waarbij de sportverenigingen, professionele sportaanbieders en de gemeente Olst-Wijhe samenwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.