Home / Sallandcentraal / VVD-delegatie op bezoek in Wesepe

VVD-delegatie op bezoek in Wesepe

WESEPE – Een delegatie van de landelijke en de provinciale VVD brengt op dinsdag 12 maart een bezoek aan de gemeente Olst-Wijhe. Het gaat om de bovenste tien namen op de VVD-kieslijst voor de komende provinciale verkiezingen en Tweede Kamerlid Daniël Koerhuis.

Het bezoek wordt om 19.00 uur afgetrapt in Zalencentrum Wesepe. De kandidaten worden bijgepraat over de het burgerinitiatief rondom de clustering van voorzieningen in het Zalencentrum. Daarnaast is er aandacht voor het project ‘Kom van de bank af’. Dit initiatief van het Sportplatform Olst-Wijhe heeft als doel om een gevarieerd sport- en beweegaanbod in Olst-Wijhe mogelijk te maken, waarbij de sportverenigingen, professionele sportaanbieders en de gemeente Olst-Wijhe samenwerken.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.