Vrijwilligerspunt Raalte deelt bedankjes uit

RAALTE – Het Vrijwilligerspunt Raalte deelt bedankcadeautjes uit aan vrijwilligers, die zich daarvoor aanmelden. In de periode van maandag 8 tot en met donderdag 18 april liggen de presentjes klaar bij de balie van het Vrijwilligerspunt in het Kulturhus in Raalte. “Iets gezelligs, iets lekkers om te drinken, iets lente-achtigs, iets met een uitdaging of…”; de vrijwilligers mogen zelf kiezen. De uitreiking van de bedankjes begint maandag 8 april om 18.30 uur. De bezoekers worden welkom geheten koffie met iets lekkers. Van 19.00 uur tot 19.30 uur volgt het officiële programma. Daarna kan men de bedankjes ophalen (tot en met donderdag 18 april). Aanmelding voor deze bijeenkomst en/of het bedankje is mogelijk via staging2.vrijwilligerspuntraalte.nl. Mensen die moeite hebben om zich digitaal op te geven, kunnen daarvoor ook even langskomen bij (of contact opnemen met) het Vrijwilligerspunt, tel. 0572-365343, e-mail: vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu. Het Vrijwilligerspunt is op dinsdag en woensdag geopend van 10.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 14.00 tot 16.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.