Voorstelling Toneelgroep Boerhaar groot succes

SALLAND – De toneelliefhebber kon de afgelopen maanden zijn hart ophalen in Salland. In Broekland, Olst, Herxen, Liederholthuis en de Elshof werden voorstellingen gegeven. Komend weekend speelt Tavenu in Wijhe en afgelopen weekend gaf toneelgroep Boerhaar haar jaarlijkse voorstelling bij Logtenberg, sfeer- en feestlocatie. Met drie keer een uitverkochte zaal kan teruggekeken worden op heel gezellige dagen.

Toneelgroep Boerhaar speelde de luchtige komedie Zomer in Zeeland. Het decor was ditmaal, hoe kan het ook anders met deze titel, omgetoverd tot een gezellige camping. Hier kom je graag vakantie vieren. Maar niets is wat het lijkt. Terwijl Henk en Katja Braam toe zijn aan vakantie na een jaar hard werken, blijkt hun nieuwe buurman de chef van Henk te zijn waarmee hij al het hele jaar overhoop ligt. De gezellige sfeer slaat dan al direct om…

Eén van de hoofdrollen was dit jaar weggelegd voor een tuinkabouter, genaamd Sonnema. Een tuinkabouter met inhoud. Deze kabouter was onafscheidelijk van oma Rikie Braam (gespeeld door Veronique van Remmen). Terwijl zoonlief Henk (gespeeld door Johan Schurink) en schoondochter Katja (gespeeld door Marian Nijboer) ruziën met de nieuwe buren, kijkt Rikie vanuit een luie stoel het schouwspel toe, ondertussen nippend van haar koude koffie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.