Voorjaarsshow en afscheid Leo Oosterlaar bij Bruggeman Tuin&Park

BROEKLAND – Bruggeman Tuin&Park in Broekland presenteert op zaterdag 30 en zondag 31 maart zijn jaarlijkse voorjaarsshow. Bezoekers zijn welkom om kennis te maken met het nieuwe aanbod. Deze editie wordt extra feestelijk. Medewerker Leo Oosterlaar gaat namelijk, na een dienstverband van ruim 45 jaar, met pensioen en iedereen mag hem komen feliciteren. “Leo is een bekend gezicht voor velen”, vertelt Mark Horstman van Bruggeman Tuin&Park. “Hij heeft jarenlang met veel plezier in onze zaak gewerkt en wil graag alle klanten en leveranciers bedanken voor het vertrouwen en samenwerking van de afgelopen jaren.” Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er activiteiten in de winkel. De deuren van de zaak aan de Van Dongenstraat 36-38 zijn beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.