Home / Sallandcentraal / Voorjaarsbedevaart naar Banneux

Voorjaarsbedevaart naar Banneux

UTRECHT – Het Bisdom Utrecht presenteert van vrijdag 24 tot en met dinsdag 28 mei een bedevaart naar Banneux in België. Iedereen mag mee, maar de bedevaart is vooral gericht op ouderen en zieken. Professionele verpleegkundigen en andere vrijwilligers bieden begeleiding en verzorging aan eenieder die dat wenst. De kosten bedragen 330 euro per persoon. Dit is inclusief de kosten voor het verblijf, de maaltijden, de busreis en de verzekeringen. Belangstellenden kunnen voor nadere informatie terecht bij: Hennie Temmink, tel. 0572-351727, b.g.g. 06-27258791 (Broekland, Raalte, Mariënheem, Luttenberg en Haarle), Marietta Hegeman, tel. 0572-321010 (Heeten en Nieuw-Heeten) of bij Miranda Temmink, tel. 06-15563596 (Heino, Hoonhorst, Lemelerveld en Lierderholthuis). Opgave is mogelijk tot 1 april.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.