Home / Sallandcentraal / Voorbereidingen Wandel-4-daagse Wijhe in volle gang

Voorbereidingen Wandel-4-daagse Wijhe in volle gang

WIJHE – De voorbereidingen voor de Wandel-4-daagse Wijhe, dit jaar van dinsdag 14 tot en met woensdag 17 mei, zijn in volle gang. De start is elke avond bij Café het Praothuus, behalve de woensdag, dan vertrekken de deelnemers bij de Herxer Marke in Herxen.

De organisatie heeft enkele nieuwe routes toegevoegd. Groepen (vanaf tien personen) dienen zich vooraf (uiterlijk 25 april) aan te melden. De deelnamekosten bedragen dan 3,50 euro per persoon. Inschrijfformulieren kan men aanvragen door een mailtje te sturen naar wandelvierdaagsewijhe@yahoo.com. Individuele deelnemers betalen 4,50 euro. Zij kunnen zich inschrijven tot vlak voor de start op de eerste avond.

Voor elke deelnemer ligt er op vrijdag een medaille klaar. Sponsoren zorgen elke avond voor een verrassing of een versnapering op de route. Het is ook mogelijk om een of twee avonden mee te wandelen. De organisatie is bovendien op zoek naar versterking: een nieuwe routemaker, verkeersregelaars en mensen die willen helpen bij de inschrijvingen bij het startpunt. Voor meer info mail naar het eerder genoemde mailadres.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.