Home / Sallandcentraal / Voorbereidingen Paasvuur Middel in volle gang

Voorbereidingen Paasvuur Middel in volle gang

MIDDEL – De Activiteitencommissie Middel bouwt ook dit jaar weer een Paasvuur op het terrein van de familie Doorn aan de Woolsdijk in Middel. Wie snoeihout heeft, kan dit daar tegen een kleine bijdrage kwijt. Dat is mogelijk op 23 en 30 maart en 6 en 13 april (telkens van 8.30-14.00 uur). Voor andere tijden dient men een afspraak te maken met Remco Besten, mob. 06-28521503 of Theo Vosman, mob. 06-10377824. Extra handen zijn welkom. Vrijwilligers die mee willen helpen, kunnen contact opnemen met Remco. Het Paasvuur wordt zondag 21 april om 20.30 uur aangestoken.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.