Volle bak bij Wiejes Kabaret in Capellenborg Theater

WIJHE – Het Wiejes Kabaret stond afgelopen zaterdag op de planken van een uitverkocht Capellenborg Theater. Gerrit Hulleman en Anton Kleine Schaars brachten, ondersteund door enkele musici, hun nieuwe voorstelling ‘Ongemak’ op het podium. Daarin verhalen ze, met een knipoog, over hun eigen fysieke ongemakken. De twee, die in 2017 vierden dat ze al 40 jaar gezamenlijk op het podium staan, worden namelijk ook een dagje ouder. Daarnaast was er natuurlijk veel aandacht voor plaatselijke verhalen en het dialect. De voorstelling werd in het begin ook ontsierd door enkele technische ongemakken, maar dat mocht de pret niet drukken. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.