VluchtelingenWerk Raalte zoekt vrijwilligers

RAALTE – VluchtelingenWerk Raalte zoekt nieuwe vrijwilligers. Het gaat om maatschappelijke en juridische begeleiders. De maatschappelijke begeleiders regelen allerlei praktische zaken en helpen de vluchtelingen op weg in een voor hen onbekende gemeente. Ze maken hen wegwijs in hun nieuwe leefomgeving en helpen bij het zoeken van een huisarts en een basisschool. De juridisch begeleiders bieden informatie en ondersteuning aan vluchtelingen bij juridische (asielgerelateerde) zaken, waaronder de procedure voor gezinshereniging. Nieuwe cliënten krijgen een vast contactpersoon, die hen in de eerste periode begeleidt. De tijdsbesteding is minimaal twee dagdelen per week. Een beroepskracht. biedt ondersteuning, er is een inwerkprogramma, een onkostenvergoeding en er is een mogelijkheid om aanvullende cursussen en trainingen te volgen. Meer informatie op staging2.vluchtelingenwerk.nl/oostnederland/raalte, vacatures. Of mailen naar gvandiejen@vluchtelingenwerk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.