Viering van Barmhartigheid in Pauluskerk

RAALTE – op dinsdag 9 april om 19.00 uur wordt in de Pauluskerk in Raalte als voorbereiding op Pasen, een ‘Viering van Barmhartigheid’ gehouden. Alle parochianen uit alle locaties van de parochie van het H. Kruis, zijn welkom voor deze viering. De viering begint met een korte woorddienst met een gewetensonderzoek. Daarna is er aanbidding van het H. Sacrament. Het gemengd koor zal de zang verzorgen en er is stilte. Er is gelegenheid om een kaarsje aan te steken bij het Allerheiligste of een korte voorbede op te schrijven. Onderwijl kan ook het Sacrament van Boete en Verzoening ontvangen worden in een kort persoonlijk gesprek met de pastoor. Voorgangers zijn pastoor Cornelissen en diaken Brinkhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.