Veermans Hof IJsselflora weer open

WIJHE – Op 15 en 16 maart wordt de heemtuin weer voorjaarsklaar gemaakt. Door de lentezon komt Veermans Hof de Bongerd in Wijhe weer langzamerhand tot bloei. De heemtuin is elke dag geopend. De Sneeuwklokjes, Holwortel, Voorjaarshelmbloem, het Longkruid en de Wilde narcis fleuren de tuin al weer op. Binnenkort zal ook de Voorjaarslathyrus weer bloeien. Er kan vrij rondgewandeld worden. Ook dit jaar worden er rondleidingen gegeven. Tijdens de rondleidingen is er een gids die de verhalen achter de bloemen en planten vertelt. De eerste rondleiding wordt gegeven op vrijdagavond 19 april en zal in het teken staan van voorjaarsbloeiers. Voor groepen kunnen er ook rondleidingen op maat aangevraagd worden. Voor meer informatie neem contact op met Annet van der Veen 0570-523937 of heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.