Vanavond: Verlichte optocht in Lemelerveld

LEMELERVELD – De meeste optochten zijn weer verreden, vele prijzen al verdeeld. Eén van de mooiste optochten vindt vanavond echter plaats, de Multilight verlichte optocht in Lemelerveld.

Rond de klok van 19.30 uur zal een sprookjesachtig lint van verlichte carnavalswagens en loopgroepen van start gaan in het centrum van Lemelerveld. De wagens die al mee deden in de verschillende optochten in de regio zijn nu verlicht met duizenden lampjes en lichtslangen. Complete lichtshows worden er gegeven, het lijkt wel de Efteling in Lemelerveld.

De prijsuitreiking is na de optocht in residentie Reimink, de thuisbasis van de Sprokkelaars. Om dit alles te organiseren zijn er vele vrijwilligers in touw die avond. De organisatie roept op om de aanwijzingen van deze vrijwilligers op te volgen: “Blijf achter de hekken en de afzetlinten en let een beetje op elkaar, dan wordt het een geweldige optocht voor iedereen.”

De deelnemers van dit jaar zijn (in willekeurige volgorde):
– Brasil uit Lemelerveld
– Zeg ik niet uit Heino
– De Paria’s uit Lemelerveld
– De Klaplopers uit Boskamp
– ’t Giet vedan uit Heino
– Dwarsweg & Co. uit Lemelerveld
– De Malloten uit Boskamp
– De Pullevullers uit Heino
– Simpel uit Lemelerveld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.