Home / Sallandcentraal / USVA fiets- en autotoertocht vanuit Haarle

USVA fiets- en autotoertocht vanuit Haarle

HAARLE – Op zondag 7 april houdt Stichting USVA een fiets- en autotoertocht langs de mooiste plekjes van Overijssel. Inschrijven en starten is tussen 10.00 en 11.00 uur mogelijk aan de Luttenbergerweg 37 in Haarle.De deelnemers kunnen een route fietsen van 25 of 40 kilometer of een mooie autoroute rijden. Men wordt hartelijk verwelkomd met koffie/thee en iets lekkers in de ontmoetingsruimte. Tussendoor zal een lunch worden aangeboden. De prijs bedraagt 17,50 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar 10 euro).

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.