Tribute to the Cats Band weer naar Wijhe

WIJHE – De Tribute to the Cats Band treedt op zaterdag 30 maart op in Sporthal de Lange Slag/’t Spoc in Wijhe. De organisatie is handen van Café de Oranjerie. Het is niet de eerste keer dat de band in Wijhe optreedt. Organisator Tonny Geerts is een groot fan.

In de jaren ’60 en ’70 veroverde de popgroep The Cats harten en hitlijsten met melancholische rock, later beter bekend als de Volendamse Palingsound. In 2003 ontfermde de Tribute To The Cats Band zich over de rijke nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten. Met z’n achten staan ze garant voor een avondvullend programma. Inmiddels is The Cats Band ruim zestien jaar en vele honderden concerten verder. De band speelt alle toppers van het grote voorbeeld waaronder: ‘Lea’, ‘Marian’, ‘Times Were When’ en de absolute tophit ‘One Way Wind’. Naast de grote schare vaste fans die vrijwel ieder concert bezoekt, sluiten ook steeds meer jongeren zich aan, omdat ook voor hen een avondje Cats-muziek gezelligheid en plezier met zich meebrengt.

Aanvang is om 21.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. Staanplaatsen kosten 22,50 euro; tribunekaarten 30 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via staging2.deoranjerie.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.