Toneelvereniging Dalmsholte zorgt voor ome Roef

DALMSHOLTE – Toneelvereniging Kunst en Vriendschap uit Dalmsholte staat op zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart op de planken van de Vechtdalkok. Het gezelschap speelt het blijspel: ‘Ome Roef zit in de weg’.

Het verhaal handelt over Roef, een nogal vervelend mannetje. Nu hij behoorlijk ziek is, hebben de buurvrouwen zich over hem ontfermd. Het helpt dat Roef, naar verluidt, een flinke erfenis zal achterlaten. De dames doen het dus niet voor niets. Maar dan komen er ineens twee dames op de boerderij en lijkt het plotseling beter te gaan met ome Roef…

Aanvang is telkens om 20.00 uur. Kaartjes (à 7 euro) reserveren is mogelijk via tel. 0572-372552 (tussen 18.00 en 19.00 uur) of via het e-mailadres: toneeldalmsholte@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.