Todos Lo Saben bij FilmHuisRaalte

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 29 maart de Spaanse film ‘Todos Lo Saben’ in het Annahuis. Het gaat om een psychologische thriller met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen. Het verhaal handelt over Laura, die voor een bruiloft met haar gezin vanuit Buenos Aires terugreist naar haar geboortedorp in Spanje. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco. Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura’s dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z’n kop. In de zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven. Regisseur van Todos Lo Saben is de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (‘A Separation’ en ‘The Salesman’). De film was tevens de openingsfilm van het Cannes filmfestival. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro zijn te koop bij de Parabool of te reserveren via staging2.filmhuisraalte.nl of info@filmhuisraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.