Home / Sallandcentraal / Todos Lo Saben bij FilmHuisRaalte

Todos Lo Saben bij FilmHuisRaalte

RAALTE – FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 29 maart de Spaanse film ‘Todos Lo Saben’ in het Annahuis. Het gaat om een psychologische thriller met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen. Het verhaal handelt over Laura, die voor een bruiloft met haar gezin vanuit Buenos Aires terugreist naar haar geboortedorp in Spanje. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco. Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura’s dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z’n kop. In de zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven. Regisseur van Todos Lo Saben is de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (‘A Separation’ en ‘The Salesman’). De film was tevens de openingsfilm van het Cannes filmfestival. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 7 euro zijn te koop bij de Parabool of te reserveren via www.filmhuisraalte.nl of info@filmhuisraalte.nl.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.