Home / Sallandcentraal / Thijs Kemperink, The Wieners en Blue Dew naar Lommerrijk

Thijs Kemperink, The Wieners en Blue Dew naar Lommerrijk

LUTTENBERG – Het Lommerrijk heeft het programma voor het komende seizoen bekend gemaakt. Het amfitheater in Luttenberg krijgt onder andere bezoek van cabaretier Thijs Kemperink, The Wieners (met een Everly Brothers-tribute) en folkband Blue Dew. Daarnaast staan er ook enkele filmvoorstellingen op het programma.

Het seizoen wordt op vrijdag 17 mei om 21.30 uur afgetrapt met een vertoning van de film ‘The Help’, een verfilming van de gelijknamige bestseller (in het Nederlands vertaald als ‘Een Keukenmeidenroman’). Zondagmiddag 26 mei komt de bekende cabaretier Thijs Kemperink naar het theater. Dat betekent een programma vol met cabaret op Overijsselse leest. Aanvang is om 14.30 uur.

Op vrijdag 14 juni volgt een vertoning van de film ‘Girl with a Pearl Earring’ en op vrijdag 5 juli de film ‘Ventoux’. Beide films beginnen om 22.00 uur. Zondagmiddag 7 juli brengen The Wieners een ode aan de Everly Brothers. Aanvang is om 14.30 uur. Vrijdag 6 september om 21.30 uur volgt de film ‘Een man die Ove heet’. Tenslotte is de folktheaterband Blue Dew op zondagmiddag 22 september te gast in het theater. Aanvang is om 14.30 uur.

Op de foto Thijs Kemperink (fotografie: Frank Visschedijk)

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.