Theaterstuk over dementie in Heino

HEINO – Theatergroep Ut Raakt brengt op dinsdagavond 26 maart het theaterstuk ‘Samen dwalen geeft richting’ op de planken in het parochiecentrum achter de RK Kerk in Heino. In het stuk draait het om Anna. In mei 2008 werd ze na een val opgenomen in een verpleeghuis om te revalideren. Ze was toen 79 jaar. Al snel bleek dat ze de ziekte van Alzheimer had. Rie, de dochter van Anna, maakte in de daaropvolgende periode (tot het overlijden van Anna) schilderijen van haar moeder en hield een dagboek bij. Die vormden de basis voor dit theaterstuk, waarin de band tussen Anna en Rie centraal staat. De organisatie is in handen van de ouderenbonden in Heino. Iedereen, lid of geen lid, is welkom. Aanvang is om 19.30 uur; de deuren zijn geopend vanaf 19.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.