Home / Sallandcentraal / The Boss Brothers en Lachy Doley Group naar Heino

The Boss Brothers en Lachy Doley Group naar Heino

HEINO – Stichting Live Music Heino presenteert de komende maanden weer een tweetal concertavonden. Op zaterdag 6 april komen The Boss Brothers met een Bruce Springsteen-tribute naar de Maalderije (theater Podium). Zaterdag 18 mei treedt de Australische formatie Lachy Doley Group daar op.

The Boss Brothers (foto) weten de concerten van Springsteen tot in de perfectie na te spelen, inclusief hits als ‘Born To Run’, ‘The River’, ‘Dancing In The Dark’ en ‘Streets Of Philadelpia’. Voor dit concert is nog maar een klein aantal kaarten beschikbaar.

Door het succes van de vaak uitverkochte tributeconcerten kan Live Music Heino ook geregeld bijzondere acts uit het buitenland aantrekken. Op zaterdag 18 mei is dat de Australische formatie Lachy Doley, genoemd naar de toetsenist die ‘de Jimi Hendrix van het Hammondorgel’ genoemd wordt. Doley is in Australië een zeer gevierde muzikant en weet de meest ongelooflijke geluiden uit een keyboard te krijgen. De band heeft inmiddels wereldwijd op vele festivals gespeeld, waaronder ook Ribs & Blues in Raalte. Dit jaar is de band alleen in Heino, Amsterdam en Tilburg te horen.

Na de zomer heeft Stichting Live Music Heino al twee nieuwe concerten gepland. Op 12 oktober komen ‘The Great Queen Rats’, een Italiaanse Queen-tribute, gevolgd door The Doors in Concert op 16 november. Entreekaarten zijn te koop via www.live-music-heino.nl en bij de Smulbaai in Heino en Schulten Lederwaren in Raalte.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.