The Best of Salland’s Got Talent in het HOFtheater

RAALTE – Na zeven jaar valt het doek voor Salland’s Got Talent. Althans, in haar huidige vorm. Samen met de sponsor, Salland Uitzendbureau, bekijkt het HOFtheater hoe de talentenjacht in de toekomst nieuw leven ingeblazen kan worden. Meer eerst schitteren de winnaars van de afgelopen jaren nog één keer op het podium van het HOFtheater tijdens The Best of Salland’s Got Talent. Tijdens deze speciale editie treden de deelnemers op die de afgelopen jaren de regionale talentenjacht hebben gewonnen.

Rumour has It, Oost Wanted, Jeffrey Kleine Koerkamp en Louelle van Veen hebben onder leiding van regisseur Kasper Scholten een hele mooie voorstelling in elkaar gezet. Hierin worden dans, zang, rap en cabaret met elkaar afgewisseld, maar ook met elkaar gecombineerd. Denk aan moderne dans van Loulle begeleidt door de zes stemmen van Rumor has it of rapduo Oost Wanted die cabaretier Jeffey gaan uitdaagt met cabarap. Ook komt een van de publiekswinnaars met een verrassend optreden.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor The Best of Salland’s Got Talent op zaterdag 30 maart om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 2,50 per stuk, inclusief een consumptie.

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.