Take Five in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Take Five verzorgt op zaterdag 16 maart een concert in de WH Zwart Hal. Deze act, die al twee keer eerder te gast was in de concertzaal in Lemelerveld, bestaat uit vijf jonge muzikanten: Annette Jumelet, (viool), Leon Koppelman (panfluit), Peter Koetsveld (klarinet), Marien Stouten (orgel) en Jan Peter Teeuw (piano).

Take Five treedt regelmatig op door het hele land. Het ensemble kenmerkt zich door een frisse klank en originele repertoirekeuze. Alle muziek voor Take Five wordt door Jan Peter en Marien zelf gearrangeerd. Op het programma staan onder andere: ‘You’ll never walk alone’ (R. Rodgers), ‘Méditation’ (J. Massenet), ouverture ‘Si j’etais Roi’ (A. Adam), ‘Marsch Rotterdam’ (W. Schootemeijer) en ‘Frosty the Snowman’ (S. Nelsen & J. Rollins).
Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink), e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site. De entree bedraagt 16 euro inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Zie verder staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.