Home / Sallandcentraal / ’t Sal tijdelijke gebruiker van pand aan Langstraat

’t Sal tijdelijke gebruiker van pand aan Langstraat

WIJHE – Bouwbedrijf Hemeltjen uit Wijhe heeft het nieuwe pand aan de hoek Kerkstraat/Langstraat in Wijhe ter beschikking gesteld aan kunstcollectief ’t Sal. Daar exposeren de leden nu hun werk. Het gaat om kunstwerken van Henny Schaapman, Christien de Jong, Martin Haas, Anneke Mensink en Joke Proper. Ze vertellen: “We gaan niet alleen op een ludieke manier met tijdelijke leegstand om, maar maken kunst ook meer zichtbaar in het dorp. We kunnen in het karakteristieke pand blijven exposeren zolang het niet verkocht is en hopen daarna weer op andere mooie expositiemogelijkheden. Wij zijn bouwbedrijf Hemeltjen zeer erkentelijk voor deze samenwerking.”

De tentoongestelde kunstwerken zijn te koop, hiervoor (of voor suggesties voor andere expositieruimte in de regio) kan men contact opnemen met de kunstenaars: info@tsal.nl. De winkelruimte (330m2) is (nog) beschikbaar voor de verkoop/ verhuur. Tel. 0570- 521741.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.