Startersloket te gast bij Walk&Talk

RAALTE – Maandag 11 maart om 10.00 uur vindt er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk plaats, een bijeenkomst voor iedereen die (ander) werk zoekt. De maart-editie is speciaal bedoeld voor iedereen die overweegt om te starten als zelfstandige. Hans Lenderink van het Startersloket Raalte komt langs om te vertellen over de mogelijkheden. Dit is een loket waar startende ondernemers terecht kunnen met vragen, in contact kunnen komen met ervaren ondernemers en aansluiting kunnen zoeken bij ondernemersnetwerken. Deelname is gratis; aanmelden is praktisch, maar niet verplicht. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Salland of door een e-mail te sturen naar Froukje Weber via froukje.weber@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.