Sportclub Lemele bedwingt titelkandidaat Daarlerveen

DAARLERVEEN – Sportclub Lemele hield kampioenskandidaat Daarlerveen op De Belt van scoren af. Omdat de formatie van trainer Werner Pluim het net ook niet wist te vinden eindigde het duel zoals het begon, 0-0.

“Voor Daarlerveen zijn dat twee verliespunten, voor ons een winstpunt”, blikte Pluim terug. “Ik ben trots en zeer tevreden over de getoonde inzet. We hebben als leeuwen gevochten tegen de gedoodverfde kampioen.” Begin dit seizoen kreeg de thuisploeg een flinke kwaliteitsinjectie met onder andere Sven Smits en Lars en Stef Reekers die overkwamen van DETO en Melvin Hulsegge die Vroomshoopse Boys achter zich liet. Dat is leuk werken voor het trainersduo Geerten Brinkman en Ronnie Wesselink. In Daarlerveen worden de kampioensambities openlijk uitgesproken en dat maakt de prestatie van sportclub Lemele bijzonder.

De ploeg van Pluim speelde in het kanaaldorp gedisciplineerd en gaf niks weg. Vanuit de omschakeling was Yoran Bakhuis voor rust twee keer dicht bij een doelpunt. En zijn aanvalmaatje Remon Kleinlugtenbeld dan? Welnu, die stond achterin geposteerd en dat pakte wonderwel goed uit. De normaal gesproken als aanvaller dienst doende Kleinlugtenbeld verving de niet geheel fitte Steven Warmelink, die halverwege de tweede helft toch aan de bak moest omdat zijn vervanger met rugklachten moest afhaken. Warmelink was zeker van nut, want poetste nog een balletje voor de lijn weg. Aan de ander kant had Thomas van Leusen zo maar matchwinnaar kunnen worden, maar zijn poeier spatte op de deklat uiteen.

Stand 4D: HTC 15-36, DKB 15-33, Daarlerveen 16-32, Kampen 15-26, Lemele 15-24, Bruchterveld 16-24 (40-21), Wijthmen 16-24 (32-30), Wilsum 15-21,’s Heerenbroek 14-20, Dieze West 15-17, SVV ’56 15-9, MVV ’69 17-8 en Daarle 16-2.

Verslag/foto: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.