Soepcafé Olst in het teken van Earth Hour Day

OLST – Het eerstvolgende Soepcafé van Olst in Transitie staat in het teken van Earth Hour Day. Dit is een internationaal evenement dat huishoudens en bedrijven oproept om de verlichting en andere elektrische apparatuur voor een uur te doven. Het heeft als doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren in hun eigen leven om concrete acties te ondernemen om tot een duurzamere wereld te komen.

Tijdens het Soepcafé op zaterdag 30 maart wordt er aandacht geschonken aan het initiatief. Uiteraard worden er ook maaltijden geserveerd. Dankzij de samenwerking met Het Noaberhuus en de PLUS worden van overgebleven producten heerlijke maaltijden gemaakt. Vanaf 17.45 gaan de deuren van de Goede Buren (Hendrik Droststraat 47) open. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage.

Meer informatie is te vinden op staging2.olstintransitie.nl en op de Facebookpagina OlstInTransitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.