Slotdebat van de Provinciale Statenverkiezingen live bij RTV Oost

REGIO – Op woensdag 20 maart zijn er Provinciale Statenverkiezingen. RTV Oost houdt op maandag 18 maart een slotdebat met alle lijsttrekkers om een handje te helpen bij het maken van een keuze. Het slotdebat vindt plaats in de Deventer Schouwburg en wordt vanaf 20.00 uur live uitgezonden op TV Oost en de website van RTV Oost.
De lijsttrekkers leggen elkaar het vuur aan de schenen over actuele provinciale thema’s. Inwoners van Overijssel leiden de debatten in aan de hand van een persoonlijk verhaal. Wanneer een debat te lang duurt, dan steekt de band op het podium hier een stokje voor. De debatten worden geleid door Daniel Godinho Veiga. De presentatie is in handen van Fieke van den Esschert, Simon Dirk Terpstra en Boudewijn Koops. Het debat is vrij toegankelijk, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.